Pentru o mai buna functionare

In jos

Pentru o mai buna functionare

Mesaj  Admin la data de Joi Feb 14, 2008 5:23 pm

[color=black]Scopul discutiilor din acest forum este schimbul de pareri, opinii, idei, stiri intre membrii acestuia.Daca un alt participant la discutie are o parere diferita de a dumneavoastra, nu inseamna ca va este dusman sau ca actioneaza impotriva.Combateti ideile, nu persoanele; in momentul in care mesajul expus incepe sa critice persoana cu care discutati si nu ideile ei, mesajele risca sa fie sterse.Nu jigniti. Adreseazati-va celorlalti useri cu respect. - Forumul nu este un loc pentru dispute personale.Limbajul folosit pe oricare dintre forumuri va fi mentinut in limitele civilizate.Nu se admit insulte de orice natura (chiar daca unele cuvinte sunt cenzurate, nu abuzati).

Cand raspundeti la un mesaj, incearca sa nu deviati de la subiectul discutiei, iar mesajul sa fie cat se poate de clar si coerent.Pubicati doar mesaje care i-ar putea interesa si pe alti membri; daca schimbul de mesaje devine strict personal, continuati-l prin intermediul mesajelor private sau prin orice alta cale.Cand publicati un subiect nou, faceti in asa fel incat sa il publicati in forumul la care se incadreaza cel mai bine.Comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti nu isi au locul pe forum; le putetii face folosind mesajele private.Nu abuzati de majuscule.

Nu abuzati de smiles.Citati (quote) doar strictul necesar, pentru a se putea intelege la ce idee raspundeti.Nu se admit subiecte de discutie pe tema rasismului sau pirateriei. Administratorii NU sunt obligati sa justifice deciziile luate. Vom incerca sa fim cat mai intelegatori atata timp cat discutiile de pe acest forum vor decurge intr-o maniera civilizata.

Admin

Mesaje : 1
Data de înscriere : 14/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://marillion.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum